Klant en adviseur in evenwicht Bel direct 0184 641431
Neem direct contact op
0184 641431
Waarom Brandwijk & Kon?
  • Directe aanpak en no-nonsense.
  • Persoonlijke aandacht staat voorop.
  • Korte communicatielijnen.
  • Vaste aanspreekpunten.
  • Kwaliteit en expertise.

 

Nieuws

Accountant Molenaarsgraaf

Bent u opzoek naar een accountant in Molenaarsgraaf? Brandwijk & Kon is actief in de regio Alblasserdam / Drechtsteden. Wij bedienen al meer dan 400+ klanten en hebben 45 jaar ervaring. Wilt u meer informatie over een accountant in Molenaarsgraaf? Neem snel contact op via de website, 0184 641431 of mail naar info@brandwijkenkon.nl.

Accountant Molenaarsgraaf - nuchtere kijk op zaken

Wij kennen de regio Molenaarsgraaf als geen ander. De regio kenmerkt zich door haar nuchtere kijk op zaken, net als accountantskantoor Brandwijk & Kon. Wij bieden een compleet dienstenpakket met alle accountant gerelateerde diensten voor ondernemers in Molenaarsgraaf.

Administratieve dienstverlening Molenaarsgraaf

Bent u opzoek naar een accountant in Molenaarsgraaf om u te ontzorgen op het gebied van de administratie? Dan bent u bij Brandwijk & Kon aan het juiste adres. Een sluitende administratie, dat heeft iedere onderneming nodig. Brandwijk & Kon kan de administratie voor u volledig uithanden nemen. 

Salarisadministratie Molenaarsgraaf

Salarisadministratie is complex en arbeidsintensies. Brandwijk & Kon heeft twee salarisadministrateurs in dienst die de salarisadministratie perfect kunnen verzorgen. Ook kunnen we u adviseren op het omtrent salarissen, ontslagregelingen, CAO, ARBO en arbeidscontracten. Brandwijk & Kon is dus de aangewezen accountant op het gebied van salarisadministratie in Molenaarsgraaf.

Samenstellen van de jaarrekening

Brandwijk & Kon heeft veel ervaring met het samenstellen van de jaarrekening voor ondernemers uit Molenaarsgraaf. Wij kunnen ondernemers ook ondersteunen met tussentijdse rapporten, de accountantsverklaring en subsidies. 

Bedrijfseconomische adviezen

Dagelijks komt u in aanraking met lastige vraagstukken. Is dit het moment om te investeren, moet ik het volgende pand in Molenaarsgraaf kopen of huren en voor hoeveel kan ik dat nieuwe product op de markt brengen? Als accountant uit de regio Molenaarsgraaf kunnen wij u hiermee ondersteunen. Lees verder over onze bedrijfseconomische adviezen.

Fiscale adviezen

Bedrijfsopvolging, herstructurering, estate planning en schenken en erven. Als ondernemer in Molenaarsgraaf moet u goed voorruit denken. Accountant Brandwijk & Kon kan met u meedenken over dergelijke onderwerpen. Bekijk onze dienst fiscale adviezen.

Accountant Molenaarsgraaf - neem contact op

Direct contact opnemen voor een accountant in Molenaarsgraaf? Bel naar 0184 641431, mail info@brandwijkenkon.nl of vul het contactformulier in op de website.

Contactgegevens

Polderweg Oost 7
2973 AN Molenaarsgraaf

T: 0184-641431
F: 0184-641574
E: info@brandwijkenkon.nl

Contactgegevens

Polderweg Oost 7
2973 AN Molenaarsgraaf

T: 0184-641431
F: 0184-641574
E: info@brandwijkenkon.nl

Brandwijkenkon.nl

Over Brandwijk en Kon
Diensten
Contact