Klant en adviseur in evenwicht Bel direct 0184 641431
Neem direct contact op
0184 641431
Waarom Brandwijk & Kon?
  • Directe aanpak en no-nonsense.
  • Persoonlijke aandacht staat voorop.
  • Korte communicatielijnen.
  • Vaste aanspreekpunten.
  • Kwaliteit en expertise.

 

Nieuws

Over Brandwijk & Kon

Brandwijk & Kon is een accountants en belastingadvieskantoor, gevestigd midden in gemeente Molenwaard. De omgeving ademt rust. Deze streek kenmerkt zich door haar sociale betrokkenheid, gezonde werkmentaliteit en nuchtere kijk op zaken. Deze kenmerken vormen de bouwstenen van onze dienstverlening en komen zoveel mogelijk terug in onze omgang met mensen. Daar zijn we trots op!

Met een team van 8 medewerkers bedienen we klanten in de gehele Alblasserwaard waaronder ook Papendrecht, Sliedrecht, Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem. Ons werkgebied is breed en strekt zich uit van Alblasserdam tot Vianen en Leerdam.

Meer dan 45 jaar ervaring

In 1969 is W.A. (Wim) Brandwijk (Sr.) begonnen met een administratiekantoor. Medio 2001 is het kantoor voortgezet door Brandwijk & Kon met als eigenaren W.A. (Wim) Brandwijk (Jr.) en D.T. (Theo) Kon. Wij hebben ervaring in vele sectoren. Sinds de oprichting bestaat ons klantenbestand uit een diversiteit aan MKB-ondernemingen en zijn we van oudsher ook actief in de agrarische sector. Ook zijn we aangesloten bij de NBA en het RB.

Waar Brandwijk & Kon voor staat

Wij zijn een accountants en belastingadvieskantoor met een duidelijke visie. Een ondernemer moet de ruimte krijgen om te ondernemen. Wij scheppen daarvoor de voorwaarden. Wij bieden begeleidende en adviserende dienstverlening op fiscaal en bedrijfseconomisch vlak. Dit doen wij met korte communicatielijnen, no-nonsense mentaliteit en to the point. U mag van ons verwachten dat we op de hoogte zijn de laatste wijzigingen in de steeds complexer wordende wet-en regelgeving. De betrokkenheid op u en uw onderneming staat centraal.

Compleet dienstenpakket voor elke onderneming

Wij begeleiden ondernemers van kop tot staart, van starter tot bedrijfsoverdracht, van ZZP-er tot middelgrote ondernemingen. Dit doen we met een allround dienstenpakket bestaande uit administratieve dienstverlening, salarisadministratie, samenstellen van de jaarrekening, bedrijfseconomische adviezen en fiscale adviezen. Wij streven naar optimale klanttevredenheid en bieden kwaliteit op een betaalbaar niveau

Heeft u het afgelopen jaar gekregen waar u om vroeg? Of niet gekregen wat u wel had verwacht?
Neem dan snel contact op met Brandwijk & Kon. U kunt bellen naar 0184 641431, mailen naar info@brandwijkenkon.nl of het contactformulier invullen op de website.

Direct contact opnemen
Contactgegevens

Polderweg Oost 7
2973 AN Molenaarsgraaf

T: 0184-641431
F: 0184-641574
E: info@brandwijkenkon.nl

Contactgegevens

Polderweg Oost 7
2973 AN Molenaarsgraaf

T: 0184-641431
F: 0184-641574
E: info@brandwijkenkon.nl

Brandwijkenkon.nl

Over Brandwijk en Kon
Diensten
Contact