Klant en adviseur in evenwicht Bel direct 0184 641431
Neem direct contact op
0184 641431
Waarom Brandwijk & Kon?
  • Directe aanpak en no-nonsense.
  • Persoonlijke aandacht staat voorop.
  • Korte communicatielijnen.
  • Vaste aanspreekpunten.
  • Kwaliteit en expertise.

 

Nieuws

Samenstellen van de jaarrekening

De jaarrekening is een belangrijke financiële verslaggeving van uw organisatie. Het is een bron van informatie die de basis vormt voor beleidsbeslissingen. Wij vertalen de financiële administratie naar een goed verzorgde en betrouwbare jaarrekening op basis waarvan die beslissingen ook verantwoord genomen kunnen worden. Om tijdig te kunnen bijsturen stellen we ook, waar gewenst, tussentijdse rapportages op. Gedurende het hele jaar staat u er dus niet alleen voor, wij denken met u mee!

We vinden het belangrijk om de jaarrekening ook te analyseren en met u kansen en ontwikkelingen te signaleren om daarop in te spelen. Een groei of een krimp in het eigen vermogen snappen we allemaal. Maar hoe komt dat nu eigenlijk? Hoe kunt u de cijfers van het verleden ombuigen naar kansen voor de toekomst? Ook het minimaliseren van bedreigingen en risico's verdient de aandacht.

Vanuit de jaarrekening kunnen we u in brede zin van bedrijfsadvies te dienen. Zo kost de jaarrekening niet alleen geld maar levert het ook wat op! Die toegevoegde waarde rol zien we als een uitdaging en geeft ons voldoening.

Met de jaarrekening worden ook andere partijen geïnformeerd waarmee u als ondernemer te maken hebt. Zo is de jaarrekening de basis voor in te dienen fiscale aangiften bij de belastingdienst. Maar denk ook aan (bancaire) financiers die er gegevens uit ontlenen ten behoeve van kredietaanvragen en revisie van lopende kredieten. Tenslotte neemt de jaarrekening bij overnames, fusies, samenwerkingsverbanden een prominente rol in.

Mede in het kader van relatiebeheer met al die partijen staan wij ervoor dat u in ons een kundige en betrouwbare partner hebt.

Direct contact opnemen

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem contact op via het contactformulier, 0184 641431 of info@brandwijkenkon.nl

Direct contact opnemen
Contactgegevens

Polderweg Oost 7
2973 AN Molenaarsgraaf

T: 0184-641431
F: 0184-641574
E: info@brandwijkenkon.nl

Contactgegevens

Polderweg Oost 7
2973 AN Molenaarsgraaf

T: 0184-641431
F: 0184-641574
E: info@brandwijkenkon.nl

Brandwijkenkon.nl

Over Brandwijk en Kon
Diensten
Contact