Klant en adviseur in evenwicht Bel direct 0184 641431
Neem direct contact op
0184 641431
Waarom Brandwijk & Kon?
  • Directe aanpak en no-nonsense.
  • Persoonlijke aandacht staat voorop.
  • Korte communicatielijnen.
  • Vaste aanspreekpunten.
  • Kwaliteit en expertise.

 

Nieuws

Administratieve dienstverlening

De financiële administratie is de basis voor bedrijfsbeslissingen. Het biedt u inzicht in de financiële situatie zodat u tussentijds al kunt bijsturen en inspelen op nieuwe ontwikkelingen in uw branche. Op basis van een nauwkeurige en actuele financiële administratie kunt u processen sturen, besturen en optimaliseren. Behoudens de wettelijke eisen waaraan uw administratie moet voldoen, zorgt veranderde wet- en regelgeving ervoor dat de administratie soms herinrichting behoeft.

Startende ondernemers zijn gebaat bij een juist begin van het ondernemerschap. Een goed begin is het halve werk. Trap daarom af met een goed ingerichte administratie. Kortom: professionele administratieve dienstverlening is belangrijk voor uw organisatie.

Natuurlijk willen we u graag ontzorgen met het voeren van de administratie. Heeft u voldoende kennis van boekhouden en past het in uw tijdsplanning? Dan kunt u de administratie natuurlijk ook zelf bijhouden. Zeker bij groeiende ondernemingen en bedrijven met een bewerkelijke administratie gaat deze vraag spelen. Wij bieden administratieve ondersteuning en controleren zo nodig de administratie periodiek.

In een tijd van ver(der)gaande automatisering zijn er vele (cloud) oplossingen mogelijk. We zullen samen met u bekijken hoe we zo optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van de geboden mogelijkheden. Uw wensen eisen staan daarbij centraal. Wij zijn flexibel daar waar het gaat over het uitwisselen van gegevens.

Ons doel is een zo eenvoudig en efficiënt mogelijke administratie neer te zetten die u de informatie biedt die u wenst.

Wilt u meer informatie of een afspraak maken? Neem contact op via het contactformulier, 0184 641431 of info@brandwijkenkon.nl

Direct contact opnemen
Contactgegevens

Polderweg Oost 7
2973 AN Molenaarsgraaf

T: 0184-641431
F: 0184-641574
E: info@brandwijkenkon.nl

Contactgegevens

Polderweg Oost 7
2973 AN Molenaarsgraaf

T: 0184-641431
F: 0184-641574
E: info@brandwijkenkon.nl

Brandwijkenkon.nl

Over Brandwijk en Kon
Diensten
Contact