Klant en adviseur in evenwicht Bel direct 0184 641431
Neem direct contact op
0184 641431
Waarom Brandwijk & Kon?
  • Directe aanpak en no-nonsense.
  • Persoonlijke aandacht staat voorop.
  • Korte communicatielijnen.
  • Vaste aanspreekpunten.
  • Kwaliteit en expertise.

 

Direct contact opnemen

Onze diensten

Brandwijk en Kon is een accountantskantoor met een complete dienstverlening. Al sinds 1969 zijn wij in de Alblasserwaard en omstreken actief.

Accountantskantoor met een totaalpakket

Wij bieden u een totaalpakket van accountancy tot advisering en begeleiding op fiscaal en bedrijfseconomisch gebied.  Met een nuchtere blik denken wij met u mee en zorgen we er samen voor dat uw ondernemerschap optimaal tot zijn recht komt.

 

Administratieve dienstverlening

Een betrouwbare administratie, dat heeft iedere onderneming nodig. Toch blijkt het in de praktijk lastig te zijn. Waar haalt u de tijd vandaan? Hoe richt u de administratie in? Brandwijk & Kon kan u ontzorgen met administratieve dienstverlening.
 

Salarisadministratie

Als u personeel in dienst hebt is de kans groot dat u voor complexe vraagstukken komt te staan op gebied van arbeidsrecht en sociale zekerheid. Naast het uit handen nemen van de salarisverwerking willen we u daarin ook graag bijstaan met fiscaal en juridisch advies.
 

Samenstellen van de jaarrekening

Natuurlijk moet u als ondernemer rekenen. Dat hoort bij het ondernemerschap. Maar op vertaling van alle financiële gegevens naar een jaarrekening zit u niet te wachten. U heeft behoefte aan financieel inzicht in een oogopslag zodat u beslissingen kunt nemen en strategie kunt bepalen. Wij stellen graag de jaarrekening voor u op en adviseren u gelijktijdig.
 

Bedrijfseconomische adviezen

Beoordeling van bedrijfsprocessen en daaraan gekoppelde vraagstukken is één van de belangrijkste voorwaarden om de continuïteit van uw onderneming te waarborgen. Alle bedrijfseconomische ingrediënten van het ondernemerschap moeten met elkaar in evenwicht zijn. We komen graag tot een passende oplossing.
 

Fiscale adviezen

De fiscale spelregels wijzigen continue. Om belastingbesparingen te realiseren heeft u behoefte aan kundige adviseurs met kennis up to date. Die tijdig inspelen op mogelijke nadelen en oog hebben voor besparingen. We zijn u graag van dienst.
Contactgegevens

Polderweg Oost 7
2973 AN Molenaarsgraaf

T: 0184-641431
F: 0184-641574
E: info@brandwijkenkon.nl

Contactgegevens

Polderweg Oost 7
2973 AN Molenaarsgraaf

T: 0184-641431
F: 0184-641574
E: info@brandwijkenkon.nl

Brandwijkenkon.nl

Over Brandwijk en Kon
Diensten
Contact